De beste oplossing tegen weglopen

      Reacties uitgeschakeld voor De beste oplossing tegen weglopen
Kattenafscherming

Heb je een kat die naar buiten gaat, dan loop je risico dat je kat iets overkomt. Dat kan zijn doordat je kat vecht met een andere kat, doordat hij verstrikt raakt in een struik met zijn halsbandje of door een aanrijding in het verkeer.

Voor ons kattenliefhebbers is het niet voor te stellen, maar sommige mensen geven niets om katten. Sterker nog, ze haten katten en wanneer die mensen een auto besturen, remmen ze niet voor jouw kat.

De beste bescherming is dan ook te kijken voor een kattenafscherming. Voor kittens is dit een hele uitdaging, maar wanneer je kat enkele jaren oud is, moet het lukken. Geld kan geen probleem zijn, want één incident en je kunt behoorlijk dokken bij de dierenarts.

Het probleem van een kattenafscherming is dat dit maatwerk is. Er zijn verschillende technische mogelijkheden in de winkel, maar vaak zijn dit dure oplossingen. Daarnaast zal jouw kat de eerste 3 maanden constant een lek in jouw beveiliging gaan zoeken.

Je moet daar een antwoord op hebben en dat is geen kant en klare oplossing. Maar uiteindelijk geeft hij of zij het op. Voordeel is dat jouw kat ook geen irritaties bij de buren opwekt, doordat poeslief bijvoorbeeld de zandbank van het buurmeisje heeft uitgeroepen tot kattenbak.

Daarom…. Het beste antwoord tegen het weglopen van jouw kat is een kattenafscherming.

Hoe scherm je je tuin af?